Blog

EPM Machining investeert in Emmegi Satellite XT (video)

20.02.2017

EPM Automation is al jaren gespecialiseerd in het bewerking van metalen en het ontwikkelen van klant specifieke oplossingen. Sinds kort heeft EPM een nieuwe activiteit aan haar aanbod toegevoegd: het bewerken van aluminium en stalen profielen.

Speciaal hiervoor is een nieuwe vestiging in Deurne geopend: EPM Machining. Hiervoor hebben zij geïnvesteerd in een nieuwe 5-assig CNC-profielbewerkingscentrum van maar liefst 15,5m!

Met de Emmegi Satellite XT hebben zij een unieke machine in huis gehaald die grote profielen (400 x 450mm) tot een lengte van 15,5m kan bewerken, EPM Machining biedt zowel eenvoudige als complexe freesbewerkingen aan.

Calvet – trotse leverancier van deze Emmegi Satellite XT – heeft een cameraman ter beschikking gesteld om de machine in beeld te brengen ter promotie van de nieuwe website van EPM Machining.

Hieronder kunt u deze video bekijken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar hun website: www.15meterfrezen.nl

Wanneer u uw productie freeswerk wilt uitbesteden, weet u zeker dat uw opdracht bij EPM Machining in goede handen is.

EPM Satellite XT

Adviesgesprek aanvragen

U Kunt geheel vrijblijvend bij Calvet een advies gesprek aanvragen via onderstaand telefoonnummer
Bel +31 183 63 23 58 of laat hier uw gegevens achter >>

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58