Blog

Reis mee naar Emmegi en beleef de fabriek

14.09.2015

Calvet verzorgt een georganiseerde trip naar de fabriek in Italië. Het idee is ontstaan wegens de lancering van de nieuwe QUADRA L1. Productiebedrijven uit de Ramen en Deuren en- Industriële sector krijgen daartoe de gelegenheid om samen met de mensen van Calvet af te reizen naar Modena. Hier maken zij kennis met de indrukwekkende fabrikant EMMEGI.

Het bezoek is verspreid over 2 dagen en omvat;
– presentatie over het bedrijf EMMEGI
– rondleiding door de productie en assemblage
– bezoek aan de showroom met live demonstraties

In de showroom worden diverse machines gedemonstreerd zoals de paradepaardjes Quadra L1 (doorloopbewerkingscentrum) en de Satellite XT (5-assige CNC-machine). Ook zal er uitgebreid worden stilgestaan bij de kleinere machines zoals de gloednieuwe instapmodel CNC Phantomatic M3 en de moderne lijn twee-kopszaagmachines Precision.

“Het is een unieke kans voor de klant, ons idee is enthousiast onthaald en inmiddels hebben zich 18 bedrijven aangemeld. We kijken uit naar een leuke, leerzame trip waarbij onderlinge contacten kunnen opbloeien tussen zakenrelaties.”

Als u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd bent in een bezoek aan EMMEGI neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

SJZ_0012

Adviesgesprek aanvragen

U Kunt geheel vrijblijvend bij Calvet een advies gesprek aanvragen via onderstaand telefoonnummer
Bel +31 183 63 23 58 of laat hier uw gegevens achter >>

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58