Over Calvet

over-calvet

Calvet levert service en kwaliteit door lange ervaring

Calvet levert al meer dan 30 jaar bewerkingsmachines voor staal, aluminium en PVC. Bij ons vindt u innoverende en gebruiksvriendelijke machines van hoge kwaliteit. Calvet stelt echter niet alleen hoge eisen aan de producten. Of het nu op de baan is of via de telefoon, ons team van specialisten staat voor u klaar. Wij streven naar een zo hoog mogelijk kennisniveau, toegankelijke service en een uitstekende dienst na verkoop. Vanuit onze lange ervaring en brede kennis kunnen wij u met een gerust hart adviseren en helpen bij het maken van een keuze die bij u en uw bedrijf past.

Calvet beschikt over een zeer uitgebreide selectie toebehoren om uw werkplaats mee in te richten en uw machines mee uit te rusten. Zo kunt u steeds de juiste materialen en hulpmiddelen blijven gebruiken. Uw machines worden onderhouden en uw productie wordt geoptimaliseerd.

Heeft u niet direct gevonden wat u zocht? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij voorzien u graag zo snel mogelijk van informatie, advies of een concrete prijs.

Stefan en Pieter Nees, bestuurders

calvetimage1   calvetimage3   calvetimage2

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58