Testimonial

UITGELICHTE_AFB_RENSON

Calvet levert een 5-assige Emmegi Satellite XT bij Renson

Afbeelding3

Renson, de Europese trendsetter voor ventilatie en buitenzonwering investeert in een 5-assige zaag- en freescentrum voor de productie van  onder andere de nieuwe terrasoverkapping van het type “SKY”

De Emmegi Satellite XT kan profielen tot 10.000mm bewerken. Complexe frees- en zaagbewerkingen die met de traditionele machines niet haalbaar zijn, kunnen met deze machine perfect uitgevoerd worden. Rechtstreeks vanuit de 3D machine software Camplus, of vanuit een 3D tekenpakket via .Step-files, bijna alles is mogelijk.

klantervaring en keuze :

“Een aantal factoren gaven de doorslag bij  de keuze van deze Satelitte machine, de pendelmogelijkheid over twee werkvelden verhoogt de productiviteit van deze machine aanzienlijk, veel minder stilstand door beladen en lossen van de machine! De mogelijkheid profielen tot 10.000 mm te gaan bewerken.

De open structuur van het onder frame verlaagt de kans op botsen met afgezaagde reststukken. Het heel flexibel klemsysteem. De reeds bewezen degelijkheid van de machine in de field.

De goede service en ondersteuning vanuit Calvet en tenslotte de onmiddellijke beschikbaarheid van de machine.”

Het Calvet Team wenst Renson nog heel veel plezier en succes met zijn aanwinst.

Afbeelding1 Afbeelding2

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58