Testimonial

euroserre_uitgelicht

Euro-Serre neemt Tweede Emmegi Bewerkingscentrum Phantomatic M3 in dienst

Euro-serre (GENK), fabrikant van hobby-serres, veranda’s, oranjeries en zwembadoverkappingen is reeds 25 jaar marktleider in Europa, maar ook Japan en de USA behoren tot hun vast cliënteel.

“We kennen de Firma Calvet al jarenlang als een betrouwbare partner en leverancier van machines”, vertelt Robbie Lemmens. Op het aanraden van Calvet werd dan ook in 2015 onze eerste CNC machine (tweedehands) aangekocht. Het was een eerste kennismaking met CNC freesmachines, daar voorheen alles werd gefreesd met een manuele kopieerfreesmachine van Calvet. Deze tweehandsmachine werd vlot en deskundig geinstalleerd en al gauw zagen we de enorme voordelen, qua productietijd, nauwkeurigheid etc.

Nu, een goed jaar later hebben we dan ook reeds onze Tweede Emmegi CNC machine gekocht en indienst genomen. Deze nieuwe Phantomatic M3; is een snelle, vlot bewegende machine waarmee we met hoge precisie en snelheid onze bewerkingen zuiver uitvoeren.
“Zeer tevreden van de machine en de service!!”

R. Lemmens

img_1802
euroserre_logo

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58