Testimonial

UITGELICHTE_AFB_SBB

Serre bouw Brabant investeert in CNC

Serre bouw Brabant heeft haar machinepark uitgebreid met een 3-Assige CNC, de Emmegi Phantomatic T5 zal worden ingezet voor de productie ramen en deuren, serres en veranda’s. Voor de aansturing van de machine is intensief samengewerkt met de mensen van Reynears, Serre bouw Brabant is verwerker van systeemhuis Reynaers en werkt logischerwijs met het calculatiepakket Rynapro. John van Kasteren –specialist aansturing RynaPro- heeft gezorgd met behulp van zijn collega’s Reynaers België (Duffel) voor een koppeling tussen de CNC-machine en RynaPro.

Citaat Jarno Daling: “Bij deze wilde ik je nogmaals laten weten dat ik 100% tevreden ben over Calvet. We merken nu al dat er voor ons een zee aan tijdwinst te halen is in onze productie. Zaken doen met jullie is prettig en gaat zo zoals wij onze klanten ook behandelen”.

Serrebouw Brabant een goed adres voor uw serre

Serre Bouw Brabant heeft ruime ervaring in het vervaardigen van aluminium constructies zoals serres, verandas, lichtstratenen kozijnen. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd kunnen we de kwaliteit van uw aluminium product bewaken. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie de wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij werken uitsluitend met aluminium omdat aluminium veelzijdig, sterk en licht is. Ons werkgebied ligt in een straal van 100km rondom Veghel. Serre Bouw Brabant is een echt Brabants familiebedrijf. Sinds de oprichting in 1995 heeft Serre Bouw Brabant een enorme groei doorgemaakt, 19 jaar later plaatsen we serres, verandas, lichtstraten en kozijnen door een groot deel van Nederland. Na een gesprek in de showroom kunnen wij u eventueel een referentie verzorgen bij u in de buurt.

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58