Klantenervaringen

Support-op-afstand

CALVET KLANTERVARINGEN

Euro-Serre neemt Tweede Emmegi Bewerkingscentrum Phantomatic M3 in dienst

“Euro-serre (GENK), fabrikant van hobby-serres, veranda’s, oranjeries en zwembadoverkappingen is reeds 25 jaar marktleider in Europa, maar ook Japan en de USA behoren tot hun vast cliënteel. “We kennen de Firma Calvet al jarenlang als een betrouwbare partner en leverancier van machines”, vertelt Robbie Lemmens. Op het aanraden van Calvet werd dan ook in 2015 onze eerste CNC machine (tweedehands) aangekocht. Het was een...”

Calvet levert een 5-assige Emmegi Satellite XT bij Renson

“Renson, de Europese trendsetter voor ventilatie en buitenzonwering investeert in een 5-assige zaag- en freescentrum voor de productie van  onder andere de nieuwe terrasoverkapping van het type “SKY” De Emmegi Satellite XT kan profielen tot 10.000mm bewerken. Complexe frees- en zaagbewerkingen die met de traditionele machines niet haalbaar zijn, kunnen met deze machine perfect uitgevoerd worden. Rechtstreeks vanuit de 3D machine software Camplus, of...”

Serre bouw Brabant investeert in CNC

“Serre bouw Brabant heeft haar machinepark uitgebreid met een 3-Assige CNC, de Emmegi Phantomatic T5 zal worden ingezet voor de productie ramen en deuren, serres en veranda’s. Voor de aansturing van de machine is intensief samengewerkt met de mensen van Reynears, Serre bouw Brabant is verwerker van systeemhuis Reynaers en werkt logischerwijs met het calculatiepakket Rynapro. John van Kasteren –specialist aansturing RynaPro- heeft gezorgd...”

ALtralu investeert in een Emmegi CNC bewerkingscentrum geleverd door Calvet NV

“De fma. Altralu sprl heeft haar machinepark uitgebreid met een nieuw bewerkingscentrum Emmegi Phantomatic M4 . Altralu, een firma die al ruim 30 jaar in de sector zit, startte in 2013 met een eigen productie van aluminium ramen, met het Blyweert profielsysteem. De productie werd met de klassieke machines opgestart zoals een Emmegi dubbelverstek zaag, kopieerfreesmachine, hoekenpers etc.. 3 jaar later is de productie zodanig...”

Uitbreiding machinepark STIEVA

“Stieva heeft haar machinepark uitgebreid met een nieuwe Emmegi Phantomatic T3 STAR; men heeft sinds 2004 naar volle tevredenheid gewerkt met de Phantomatic T4 STAR, de nieuwe machine heeft meer mogelijkheden en zal naast de huidige CNC dienst doen voor het bewerken van stalen profielen voor onder andere het vervaardigen van ramen en deuren.”
Pagina 1 van 4123

Adviesgesprek aanvragen

U Kunt geheel vrijblijvend bij Calvet een advies gesprek aanvragen via onderstaand telefoonnummer

Bel +31 183 63 23 58 of laat hier uw gegevens achter >>

Waar bent u naar op zoek?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder. Stuur ons een e-mail op info@calvet.nl of bel +31 183 63 23 58